Un apel la numărul de urgenţă 112 anunţa, luni seară, prezenţa unui dispozitiv explozibil la compania multinaţională Continental Automotive de pe Calea Buziaşului din Timişoara. Alerta vine după ce, luni după-amiază un bărbat de 50 de ani a sunat tot la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa prezenţa unei bombe la Hotel Continental din apropierea centrului oraşului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE: ”În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este o alarmă falsă, fiind identificat apelantul, un tânăr în vârstă de 18 ani, în continuare efectuându-se verificări în vederea depistării acestuia şi dispunerea măsurilor legale în consecinţă”, a transmis IPJ Timiş. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
UPDATE: A fost din nou alarmă falsă. După ce au făcut cercetari la compania Conteinental Automotive din Timişoara, forţele de intervenţie au stabilit că totul a fost, din nou, o glumă proastă.
 
Poliţiştii încearcă acum să-l găsească pe cel care a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa prezenţa unui dispozitiv explozibil la compania multinaţională.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Poliţiştii, jandarmii şi lucrători ai SRI intervin luni seară la compania multinaţională Continental Automotive din Timişoara, după ce un apel la numărul de urgenţe 112 anunţa prezenţa unnui dispozitiv explozibil.
 
O unitate de producţie din cadrul companiei va fi evacuată.
 
Pirotehniştii urmează să facă verificări pentru a vedea dacă nu cumva au de-a face tot cu o alarmă falsă, aşa cum a fost iă cazul hotelului din centrul Timişoarei mai devreme.
 
Luni după-amiază un apel la numărul de urgenţă 112 anunţa prezenţa unei bombe într-un hotel aflat în apropierea centrului Timişoarei. Imediat oamenii din hotel au fost evacuaţi, iar la faţa locului au intervenit poliţişti, jandarmi şi lucrători SRI care au căutat dispozitivul. Căutările au fost în zadar, forţele de ordine şi-au dat seama că este vorba despre o alarmă falsă.
 
Poliţiştii l-au identificat rapid pe apelant, un bărbat de 50 de ani, care a fost amendat cu 4.000 de lei pentru apelarea nejustificată a numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112. Acesta a fost dus şi la Clinica de Psihiatrie din Timişoara, pentru un control de specialitate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.