Furtuna puternică a provocat, marţi după amiază, în decurs de doar o oră, pagube în mai multe zone ale judeţului Mureş. Vântul puternic a doborât copaci şi a rupt crengi din aceştia, fiind afectate circulaţia rutieră, cea feroviară, dar şi alimentarea cu energie electrică din cauza crengilor căzute pe firele de electricitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii din Mureş au intervenit marţi după amiază, între orele 14 şi 15, în mai multe zone din judeţ, unde furtuna a provocat pagube. Circulaţia feroviară a fost întreruptă după ce un copac a căzut pe calea ferată.

La Sângeorgiu de Pădure şi la ieşirea din Sovata spre Stâna de Vale, copaci au căzut pe carosabil. La Sărmăşel Gară, dar şi în municipiul Târgu Mureş şi în localitatea Fărăgău, vântul puternic a rupt crengi din copaci, la Fărăgău acestea avariind firele de electricitate.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În localitatea Sărmaşu, un garaj a fost inundat, iar proprietarii unei case au solicitat intervenţia autorităţilor, după ce curtea a fost inundată, existând pericolul ca apa adunată în urma ploii să intre şi în locuinţă.

În localitatea Sărmăşel, vântul a smuls tabla de pe un acoperiş, aceasta căzând şi pe reţeaua de electricitate.

În localităţile afectate au intervenit pompierii militari, dar şi cei de la serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.