Poliţiştii din Mureş au deschis un dosar penal şi fac cercetări care vizează infracţiunea de ucidere din culpă, după ce un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost găsit fără viaţă, pe un câmp, cu numeroase leziuni pe corp. Una dintre ipoteze este că bărbatul a fost atacat de un taur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Moartea bărbatului a fost anunţată la 112 miercuri, în condiţiile în care, pe o păşune din apropierea localităţii Valea Largă, a fost găsit trupul.
 
Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”La faţa locului, s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 55 de ani, din Valea Largă  care prezenta, la nivelul întregului corp, mai multe răni, posibil cauzate de un taur, identificat în proximitatea cadavrului”, informează, joi, Poliţia Judeţeană Mureş.
 
Necropsia realizată de legiştii de la Institutul de Medicină Legală Mureş va stabili cu exactitate a cauzelor decesului. 
 
Poliţia a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul şi luării măsurilor legale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.