În urma furtunii care a avut loc, joi seară, în judeţul Mehedinţi, în contextul avertizărilor meteo de cod portocaliu si cod rosu, un număr de 67 de apeluri au fost înregistrate la numărul de urgenţă 112. Oamenii au solicitat intervenţia pompierilor, după ce au avut loc inundaţii în gospodării, mai mulţi copaci au fost rupţi de vânt sau au fost acoperişuri luate de vijelie şi aruncate pe carosabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Până la ora 22:00, ca urmare a manifestării fenomenelor meteorologice prognozate de Codul Portocaliu şi Codul Roşu, în dispeceratul ISU Mehedinţi au fost înregistrate 67 de apeluri de la cetăţeni”, a transmis ISU Mehedinţi.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Potrivit sursei citate, cele mai multe apeluri au fost înregistrate din municipiul Drobeta Turnu Severin, unde pompierii mehedinţeni acţionează pentru îndepărtarea unor elemente de acoperiş, copacilor căzuţi pe carosabil, dar şi pentru evacuarea apei din gospodării. 
 
”Au fost afectate 24 de structuri de acoperiş sau alte elemente de construcţie (dislocate şi căzute),12 autoturisme au fost avariate, 20 de copaci au căzut pe carosabil blocând circulaţia şi 22 de gospodării au fost inundate”, a precizat ISU Mehedinţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.