Salvamontişti şi poliţişti din judeţul Maramureş s-au mobilizat, joi, şi caută de mai multe ore un tânăr care a plecat de acasă ameninţând că îşi viaţa. Familia, care i-a anunţat dispariţia, a declarat că bărbatul a mai avut recent o tentativă de suicid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acţiunea de căutare se desfăşoară, joi, de mai multe ore, în zona împădurită din aporpierea localităţii Seini, anunţă Salvamont Maramureş.

”Apelul 112 ne-a informat despre dispariţia de la domiciliu a unui tânăr de 28 ani. Acesta a plecat de acasă ameninţând ca îşi va lua viaţa iar aparţinătorii au spus ca tânărul a mai avut recent o tentativă de suicid”, scriu salvamontiştii maramureşeni pe Facebook.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Timp de mai multe ore, salvatorii montani împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş au căutat în zona localităţii Seini, fără a  găsi vreo urmă a tânărului. Salvamontiştii au folosit şi drona cu termoviziune din dotarea Salvamont Maramureş dar fără rezultat

În paralel, Politia face noi verificări la domiciliile unor rude şi prieteni ai tânărului dispărut.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.