ISU Bucureşti-Ilfov anunţă, miercuri seară, că s-au primit 83 de solicitări, în intervalul orar 17:25-20:00, în urma furtunii. Au căzut 70 de copaci şi au fost avariate 41 de vehicule.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma codului galben de intensificări ale vântului, în municipiul Bucureşti s-au înregistrat 83 de solicitări, în intervalul orar 17:25-20:00”, a transmis, miercuri seară, ISU Bucureşti-Ilfov.

Au rezultat 70 de copaci căzuţi, 6 acoperişuri de casă afectate, 2 geamuri sparte la o casă.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea

”În judeţul Ilfov a fost înregistrată în această perioadă o singură solicitare, pentru un stâlp de lemn căzut. Afectate: 3 străzi blocate, 6 case, 41 de autovehicule, 2 schele, fire de electricitate”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.