O profesoară de la un colegiu din Arad a fost lovită de o bucată de tencuială, în incinta instituîiei de învăţământ, femeia fiind transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Regretăm incidentul petrecut în urmă cu puţin timp la Colegiul Naţional “Elena Ghiba Birta” din municipiu, unde în urma desprinderii unei bucăţi de circa 80 cm2 de tencuială de pe intradosul rampei de coborâre de la etajul II al clădirii la etajul I, un cadru didactic a avut de suferit”, transmite vineri Primăria Arad.

Conform ISU Arad, este vorba despre o femeie, în vârstă de 51 de ani, stabilă, conştientă şi cooperantă. Presa locală relatează că  femeia a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Specialiştii care au expertizat starea clădirii, înainte de începerea lucrărilor, nu au prevăzut niciun fel de intervenţii în zona respectivă, astfel ea nefăcând parte din proiectul de reabilitare, precizează municipalitatea, după ce în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora incidentul a avut loc  într-o zonă care fusese renovată.

Primăria Arad anunţă că, prin serviciul de specialitate, va dispune verificarea tuturor zonelor în care nu au fost prevăzute prin documentaţia tehnică lucrări cu ocazia recentei reabilitări.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.