Un incendiu violent a distrus, sâmbătă seară, un adăpost de animale din localitatea Decebal, judeţul Satu Mare, doar şapte dintre cele 40 de bovine de acolo fiind salvate. Două persoane au fost transportate la spital după ce au suferit atacuri de panică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare a fost alertat, sâmbătă seară, pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale din localitatea Decebal. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
 
Astfel, au fost alocate 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de prim ajutor SMURD B2 şi terapia intensivă mobilă de la nivelul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, respectiv o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu o capacitate de 10.000 litri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Carei.
 
La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta violent, cu degajări mari de fum, pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 de m² la nivelul adăpostului de animale.
 
”S-a intervenit de urgenţă pentru localizarea, limitarea şi lichidarea incendiului înaintea propagării acestuia la anexele alăturate. În urma evenimentului s-a degradat adăpostul pentru animale în totalitate, parte din anexă. Dintr-un număr de 40 de bovine, 7 au fost salvate, iar 33 au fost surprinse de flăcări”, a arătat ISU Satu Mare.
 
Două persoane au primit îngrijiri medicale, acuzând atac de panică, fiind ulterior transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare.
 
În urma cercetărilor, pompierii militari au constatat că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit la un cablu electric defect.
 
Echipajele de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare acţionează în continuare pentru identificarea posibilelor focare rămase.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.