Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de miercuri spre joi, la o hală a unei fabrici de sicrie din localitatea Valea Mare de Criş, judeţul Bihor, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale pentru a împiedica flăcările să se extindă la celelalte şapte hale. Incendiul a fost localizat, dar intervenţia continuă, joi dimineaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Potrivit ISU Bihor, pompierii militari ai Staţiei de Pompieri Aleşd şi ai Detaşamentelor 1 şi 2 Oradea intervin pentru lichidarea unui incendiu la o hală de producţie de sicrie din localitatea Valea Mare de Criş. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Apelul a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” Bihor, în jurul orei 01.10, acolo deplasându-se opt echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere, patru containere de apă, o autoscară şi un echipaj de prim ajutor.
 
FOTO: ISU Bihor
FOTO: ISU Bihor
 
”La sosirea primelor echipaje, flăcările se manifestau violent la una din cele 8 hale industriale din cadrul fabricii, alimentate de cantitatea mare de materiale combustibile - cherestea şi lemn -, existând un risc ridicat de extindere la celelalte hale, lipite de aceasta. Incendiul a fost localizat, pompierii acţionând pentru protecţia clădirilor şi bunurilor neafectate de flăcări. Echipajele acţionează în continuare, la faţa locului, pentru lichidarea acestuia”, a transmis sursa citată.
 
În urma incendiului nu sunt persoane rănite.
 
În sprijin, a intervenit şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Borod, cu autospecială tip vidanjă şi buldoexcavatoare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.