Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbără seară, la o casă şi o anexă din localitatea Novaci, judeţul Gorj, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Flăcările se manifestă pe mai mult de şapte sute de metri pătraţi, iar o femeie a suferit atac de panică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj au declarat, sâmbătă seară, pentru News.ro, că un incendiu a izbucnit la o casă de locuit şi la o anexă din localitatea Novaci.

”Flăcările se manifestă pe o suprafaţă de peste şapte sute de metri pătraţi, dar incendiul este localizat şi se lucrează pentru lichidare”, au precizat reprezentanţii ISU Gorj.

Potrivit acestora, se intervine cu mai mute echipaje pentru a stinge flăcările. Deocamdată nu s-a stabilit de la ce a pornit incendiul. 

O femeie a făcut atac de panică, dar şi-a revenit şi a refuzat transportul la spital. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.