Pompierii au intervenit, duminică, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o clădire din apropierea Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti. Focul s-a manifestat, cu degajare de fum, într-o încăpere fără legătură cu unitatea medicală, pe o suprafaţă de aproximativ 15 mp. Spitalul nu a fost afectat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Clădirea afectată se află în vecinătatea Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti, fără ca acesta să fie afectat. Cu toate acestea, echipajele operative au verificat şi interiorul unităţii spitaliceşti, pentru a se asigura că nu sunt probleme, pompierii folosind inclusiv sisteme de detecţie cu termoviziune”, a transmis, pe pagina de Facebook, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă. 

UPDATE: ISU Bucureşti-Ilfov a transmis că incendiul a fost stins.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Oficialii Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti Floreasca au precizat că incendiul a avut loc într-o încăpere dintr-o construcţie mică situată pe proprietatea Stadionului Dinamo, şi nu are nicio legătură cu clădirile unităţii medicale.

”Echipele de intervenţie au reacţionat prompt, focul fiind stins rapid şi fără să prezinte vreun pericol pentru spital sau pentru pacienţi. În acest moment, nu există nicio ameninţare la adresa siguranţei publice sau a activităţilor medicale desfăşurate în cadrul spitalului nostru.

De asemenea, îi asigurăm pe toţi cei interesaţi că situaţia este sub control, iar activitatea Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti Floreasca se desfăşoară în parametri normali”, au transmis reprezentanţii unităţii medicale.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”În urmă cu scurt timp am intervenit pentru stingerea unui incendiu, care s-a manifestat în interiorul unei clădiri (plan parter) din Soseaua Ştefan cel Mare. Incendiul s-a manifestat cu degajări de fum, într-o încăpere, pe o suprafaţă de aproximativ 15 mp”, a transmis, duminică, ISU Bucureşti-Ilfov.

Sursa citată a precizat că nu sunt victime.

”Se acţioneaza pentru lichidarea ultimelor focare şi decopertarea învelitorii acoperişului. Au fost alertate 8 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autoscări, două ambulanţe SMURD, o autospecială pentru descarcerare şi Detaşamentul Special de Salvatori”, a mai transmis sursa citată.

Pompierii au precizat că degajarea de fum nu a afectat activitatea în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.