Un bărbat tăia porumb cu o cositoare trasă de tractor, pe un cîmp din judeţul Hunedoara, când a constatat că utilajul merge greu. A constatat că lovise o femeie de 82 de ani care, în urma rănilor, a murit. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili ce căuta femeia în lanul de porumb şi cum s-a produs accidentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”În jurul orei 10:45, un bărbat în vârstă de 44 de ani, în timp ce tăia porumb cu o cositoare trasă de un tractor, pe un teren din apropierea comunei Baru, a constatat că tractorul merge greu, iar când a manevrat tractorul cu spatele a observat o femeie de 82 de ani, din comuna Baru, care era căzută în faţa cositorii şi prezenta răni deschise care au condus, din păcate, la decesul acesteia”, a transmis, luni după-amiază, IPJ Hunedoara.

Sursa citată a precizat că bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”La faţa locului a intervenit un echipaj din cadrul SMURD Hunedoara, însă în ciuda manevrelor de resuscitare, echipa medicală a declarat decesul femeii. Cadavrul femeii a fost preluat de reprezentanţii S.J.M.L. Hunedoara, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.Ei ăncearcă să stabilească ce căuta femeia în lanul de porumb şi cum s-a produs accidentul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.