Poliţiştii au găsit cadavrul în stare de putrefacţie al unui bărbat de 71 de ani, într-un apartament din municipiul Petroşani, după ce vecinii au sesizat că în locuinţă s-ar putea găsi o persoană decedată. Trupul nu previntă urme de violenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 05 iulie 2024,  în jurul orei 20:40, Poliţia Municipiului Petroşani, a fost sesizată de către un bărbat, cu privire la faptul că, într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Aleea Trandafirilor din municipiul Petroşani ar putea exista o persoană decedată. Poliţiştii ajunşi la faţa locului, au găsit în interiorul apartamentului  cadavrul unui bărbat de 71 de ani, care prezenta urme de putrefacţie”, a transmis IPJ Hunedoara.

Potrivit sursei citate, din primele cercetări, poliţiştii au constatat că nu sunt suspiciuni privind comiterea vreunei infracţiuni.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Cadavrul a fost ridicat şi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzelor şi imprejurărilor în care a intervenit decesul

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, conform procedurilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.