Poliţiştii din judeţul Hunedoara au amendat un şofer de microbuz cu peste 13.000 de lei pentru că nu avea documente pentru călătorie. Acesta transporta mai multe persoane care urmau să ajungă la Timişoara, de unde luau un autocar spre Suedia. Mai mulţi oameni au sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a sesiza prezenţa unui microbuz plin cu călători, crezând că este vorba despre turism electoral.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că imaginile difuzate în spaţiul public nu au legătură cu turismul electoral. Microbuzul respectiv a fost oprit în cadrul unui filtru rutier, pe DN 7, pe raza oraşului Simeria, iar întrucât conducatorul auto nu avea documente valabile pentru tipul de transport efectuat, poliţiştii rutieri au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 13.465 lei, iar, ca şi măsura complementară, au fost ridicate plăcuţele cu numere de înmatriculare şi certificatul de înmatriculare”, a transmis IPJ Hunedoara.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Poliţiştii au afirmat că microbuzul mergea spre Timişoara, unde călătorii urmau să urce într-un autocar cu destinaţia Suedia. Şoferul nu avea documentele prevăzute pentru cursă. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.