Un grav accident de circulaţie s-a profdus, luni, pe unh drum judeţean din Bihor, doi adulţi şi o fetiţă fiind declaraţi decedaţi. O altp fetiţă, în stare de inconştienţă, a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Mai multe echipaje au intervenit, luni, pentru salvarea a patru persoane rănite grav, într-un accident rutier produs în Bihor.

Doi adulţi şi doi copii erau în stare gravă, în urma unui accident rutier produs pe DJ 709 A, între localităţile Cociuba Mare şi Petid.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, în jurul orei 13.30. apelantul precizând faptul că în accident sunt implicate 4 persoane (din care 2 adulţi şi 2 copii) aflate în două autoturisme. Ajunse la faţa locului, echipajele medicale şi paramedicale  au constatat că doi adulţi şi un copil se află în stop cardio-respirator, iar cel de-al doilea copil, în stare de inconştienţă”, a transmis ISU Bihor.

Echipajele medicale au făcut manevre de resuscitare pentru doi adulţi şi un copil, dar victimele nu au putut fi salvate.

”Fetiţa aflată în stare de inconştienţă, a fost preluată de elicopterul SMURD, urmând a fi transportată la UPU a Spitalului Clinic Judeţean  Bihor.Din nefericire, a fost declarat decesul celor doi adulţi şi al fetiţei care se aflau în stop cardio-respirator”, a mai transmis ISU Bihor.

Deocamdată nu au fost stabilite detaliile producerii accidentului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.