Un bărbat din judeţul Mehedinţi, prins băut în trafic, în noaptea de luni spre marţi, în judeţul Gorj, le-a mulţumit poliţiştilor că l-au oprit, mărturisind că este foarte obosit şi că a adormit de două ori la volan de la plecarea de acasă. El se îndrepta către litoral împreună cu partenera şi cei doi copii ai lor, femeia fiind cea care l-a trezit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Şoferul, în vârstă de 33 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, a fost oprit în trafic marţi, la ora 04:05, în judeţul Gorj, de către poliţiştii rutieri. Aceştia au constatat că bărbatul care conducea un autoturism pe DN 67 avea o concentraţie de 0,42 mg/litru alcool pur în aerul expirat. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
”În urma discuţiilor purtate de poliţiştii din Novaci cu bărbatul, acesta a menţionat faptul că se afla în drum spre mare şi, deşi pare rupt dintr-un film, conducătorul auto le-a mulţumit poliţiştilor că l-au oprit şi au luat măsurile corespunzătoare, întrucât nu se afla în condiţii optime pentru a conduce şi a adormit la volan de două ori de când a plecat de acasă, fiind trezit de concubina sa”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Gorj. 
 
Alături de şofer şi partenera sa, în maşină se aflau şi cei doi copii minori ai cuplului. 
 
”În urma acţiunii poliţiştilor, au fost salvaţi de un drum primejdios, pe care l-ar fi parcurs alături de un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi obosit”, adaugă Poliţia.
 
Şoferul a fost dus la Spitalul oraşului Novaci, pentru a-i fi recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.