Un autoturism în care se aflau mai multe persoane a luat foc, sâmbătă după amiază, pe autostrada Bucureşti- Piteşti. Şoferul a tras pe banda de urgenţă iar el şi pasagerii au ieşit teferi din maşină. Autoturismul ars complet, pompierii stabilind că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un autoturism a luat foc, în această după-amiază, pe A1 Bucureşti-Piteşti. Conducătorul auto şi-a dat seama că maşina are o problemă, a oprit pe banda de urgenţă şi a coborât imediat, împreună cu pasagerii care îl însoţeau. Evenimentul s-a produs la km 37, pe sensul de mers spre Piteşti”, informează , sâmbătă, ISU Giurgiu.

Pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal au intervenit cu o autospecială de stingere, iar la momentul sosirii echipajului la faţa locului autoturismul ardea violent la nivelul compartimentului motor şi în interior.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Aceştia au stabilit că cel mai probabil incendiul a fost provocat de un scurtcircuit. Pentru a preveni incendiile auto, specialiştii din cadrul ISU Giurgiu recomandă verificarea instalaţiei electrice şi a unor eventuale scurgeri de carburanţi sau lubrifianţi.

Posesorii de autovehicule nu trebuie să facă improvizaţii la instalaţia electrică, li se recomandă să se asigure că echipamentele de iluminat electric nu sunt defecte sau neizolate şi să verifice perioada de valabilitate a stingătorului din autovehicul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.