Un bărbat de 35 de ani a fost prins la volan cu alcoolemie de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce circula pe o stradă din Giurgiu. Poliţiştii au constatat că nu are permis pentru nicio categorie de vehicule, iar numerele maşinii pe care o conducea fuseseră retrase.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 6 iulie a.c., ora 15.50, pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu a fost depistat un bărbat, de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism. Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a transmis, duminică, IPJ Giurgiu.

Sursa citată a precizat că, în urma verificărilor, s-a constatat faptul că bărbatul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus avea plăcuţele cu numărul de înmatriculare retrase.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul ale cărui plăcuţe cu numărul de înmatriculare au fost retrase”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.