Un echipaj al Poliţiei Locale Sector 4 a fost agresat de un bărbat căruia urma să-i ridice maşina pentru staţionare neregulamentară. Unul dintre agenţi, lovit cu o sticlă, va avea nevpie de 15 zile de recuperare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Duminică, 1 septembrie 2024, membrii unui echipaj al Poliţiei Locale Sector 4, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost agresaţi fizic şi verbal de către un cetăţean al cărui autoturism urma să fie ridicat pentru staţionare neregulamentară. În urma altercaţiei, unul dintre membri echipajului a ajuns la spital, cu profunde traumatisme în zona feţei, după ce a fost lovit cu o sticlă. Pentru traumatismele suferite, urmează cel puţin 15 zile de îngrijiri medicale”, a transmiis, luni, Primăria Sectorului 4, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că partenerul de echipaj, surprins în aceeaşi altercaţie, la care au participat şi alte persoane, rude ale agresorului, a fost şi el rănit uşor şi va avea nevoie de 3 zile de îngrijiri medicale până la recuperarea completă.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În cauză au intervenit şi poliţişti ai Secţiei 14 Poliţie, care au întocmit un dosar penal pentru ultraj.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.