Imagini cu o femeie care bate un câine cu o furcă, într-o localitate din judeţul Dolj, au fost publicate online. Animalul este legat în lanţ şi nu se poate mişca, în timp ce femeia îl loveşte fără milă. Un poliţist care a fost sesizat ar fi spus că nu este competenţa lui, fiind anchetat de superiori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

VIDEO: Facebook / Adopţii animale Craiova

Imaginile publicate pe reţelele de socializare arată cum o femeie în vârstă loveşte fără milă cu o furcă un câine legat. Incidentul s-a produs, potrivit celor care au postat imaginile, în localitatea Întorsura din judeţul Dolj.

De asemenea, postrivit postării, un poliţist ar fi fost sesizat cu privire la incident, dar ar fi spus că nu este de competenţa lui. 

”La data de 11 septembrie a.c., având în vedere imaginile apărute pe o reţea de socializare, în care o femeie aplică mai multe lovituri unui exemplar canin ce se afla în curtea unei locuinţe, din comuna Întorsura, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt şi luării măsurilor legale”, a transmis IPJ Dolj.

Sursa citată a precizat, de asemenea, că poliţistul acuzat este din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega.

”Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj a dispus efectuarea de verificări, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale”, a mai transmis Poliţia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.