Poliţiştii au continuat şi pe timpul nopţii căutările fetiţei de doi ani şi jumătate dispărute din localitatea Breasta, dar nu au reuşit să o găsească. La operaţiunea de căutare au fost folosite dispozitive de termoviziune şi un elicopter al MAI.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Poliţişti (dotaţi şi cu dispozitive de termoviziune), jandarmi, pompieri (cu dispozitive de termoviziune), lucrători Slvamont Gorj şi Salvamont Vâlcea(cu drone cu termoviziune) şi cu sprijinul unui număr semnificativ de voluntari, conductori ATV şi moto-cross au continuat activităţile de căutare pe o zonă de aproximativ 15 kilometri pătraţi. De la sol a fost ridicat un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I. care a acordat sprijin aerian. Din nefericire, fetiţa nu a fost găsită, căutările urmând a fi continuate şi în cursul acestei zile”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. 
Fetiţa de doi ani şi jumătate din localitatea Breasta a fost dată dispărută, luni, în jurul prânzului. Ea se juca în faţa curţii împreună cu mai mulţi copii, iar la un moment părinţi au observat că aceasta lipseşte.
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.