Doi bărbaţi au murit în noaptea de duminică spre luni, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac. În urma impactului, şoferul a fost proiectat în afara autoturismului. Pasagerul a fost găsit în interiorul maşinii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că luni, în jurul orei 00.26, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 552, în localitatea Plopşor.
”La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova care au stabilit că un tânăr, de 33 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 552, din direcţia Vârtop către Plopsor, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului, fiind găsit decedat”, au anunţat reprezentanţii IPJ Dolj.
De asemenea, în interiorul autoturismului a fost găsit încarcerat un bărbat de 40 de ani, din comuna Vârvoru de Jos. Şi această victimă a fost declarată decedată. 
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.