Un bărbat din judeţul Dolj a ajuns în arest preventiv după ce a provocat un accident rutier în care o persoană a murit şi alta a fost rănită. Autoturismul condus de acesta s-a răsturnat pe un câmp, în condiţiile în care şoferul, care avea o alcoolemie de peste unu la mie în aerul expirat şi nu deţine permis de conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei, într-o curbă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul rutier s-a produs vineri pe drumul judeţean 561 A, în afara localităţii Băileşti.
„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti care au stabilit faptul că un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Băileşti, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 561 A, din direcţia Boureni către Băileşti, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe un teren agricol. În urma evenimentului rutier, doi bărbaţi de 29 şi 35 de ani, din municipiul Băileşti, pasageri în autoturism au necesitat îngrijiri medicale fiind transportaţi la spital, din nefericire, în cazul bărbatului de 29 de ani fiind declarat decesul”, informează Poliţia Dolj.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Cercetările făcute de poliţişti au arătat că bărbatul aflat la volan nu are permis de conducere. În plus, testul cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 1.10 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul refuzând prelevarea de mostre biologice pentru stabilirea nivelului de alcool din sânge. 
În aceste condiţii, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Băileşti, instanţa dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.
Bărbatul este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.