Un băiat de 7 ani, o fată de 10 ani şi doi adulţi au fost răniţi, miercuri seară, pe DN 66, la intrarea în Defileul Jiului, în judeţul Hunedoara, într-un accident rutier în care au fost implicate două maşini. Cu toţii se aflau într-una dintre maşini. În cea de-a doua se aflau două persoane care nu au necesitat îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs, cu puţin timp înainte de ora 18.00, pe DN 66, la intrarea pe Defileul Jiului. Pompierii Detaşamentului Petroşani, care au intervenit cu o ambulanţă SMURD şi cu o autospecială de intervenţie, au constatat că în urma coliziunii dintre 2 autoturisme, în care se aflau, în total, 6 persoane, au rezultat 4 victime, 2 adulţi şi doi copii, astfel: un băiat în vârstă de 7 ani, o fetiţă de 10 ani şi 2 adulţi, un bărbat şi o femeie, vârsta acestora fiind de 40, respectiv 34 de ani”, a transmis miercuri seară, ISU Hunedoara.
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Potrivit sursei citate, cele 4 persoane rănite, aflate în acelaşi autoturism în momentul impactului, erau stabile şi cooperante, dar prezentau multiple traumatisme. 
 
”Echipajele medicale ale SMURD şi S.A.J. Hunedoara le-au acordat asistenţă medicală, le-au evaluat şi monitorizat, transportându-le apoi la UPU Petroşani.  
Celelalte 2 persoane, ambele adulţe, aflate în celălalt autovehicul, nu au necesitat îngrijiri medicale şi au refuzat transportul la spital”, a mai precizat ISU Hunedoara. 
 
Circulaţia rutieră a fost blocată pe un singur sens, Tg. Jiu – Petroşani, iar după finalizarea intervenţiei, pompierii au asigurat curăţarea carosabilului pentru ca circulaţia să poată fi reluată în condiţii normale.  
 
Cauzele producerii accidentului urmează să fie stabilite de către poliţişti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.