Un bărbat a murit, marţi, în judeţul Covasna, după ce a fost accidentat de un utilaj agricol, în tinmp ce făcea lucrări pe un teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”În data de 13 august 2024, în jurul orei 12:30, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Întorsura Buzăului au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe raza localităţii Zăbrătău, un bărbat a fost accidentat de un utilaj agricol. Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că un bărbat de 60 de ani, în timp ce efectua munci agricole cu un motocultor, în grădina casei din localitatea Zăbrătău, pe un teren în pantă, a pierdut controlul asupra utilajului, iar acesta s-a răsturnat, rănindu-l”, a transmis, marţi, IPJ Covasna.

Sursa citată a precizat că echipajulu medical sosit la faţa locului nu a reuşit să salveze bărbatul care nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Urmează ca Serviciul de Medicină Legală Covasna să efectueze autopsia pentru a stabili cu exactitate cauza decesului. Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru a stabili toate circumstanţele legate de producerea evenimentului, fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.