Un adolescent de 16 ani a murit şi alte cinci persoane au fost rănite, luni seară, după ce două maşini s-au ciocnit pe o stradă din municipiul Constanţa, accidentul fiind provocat de un bărbat fără permis de conducere, care a părăsit apoi locul faptei. În urma impactului, una dintre maşinile implicate s-a rupt în două, lovind doi pietoni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 27 de ani conducea un autoturism Mazda pe bulevardul Aurel Vlaciu din municipiul Constanţa, iar la un moment dat a virat la stânga şi a lovit un autoturism BMW, care circula din sens opus.

În urma impactului, autoturismul Mazda s-a rupt în două, iar jumătatea din spate a maşinii a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit doi pietoni. Şoferul din Mazda a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, a mers acasă de unde a solicitat o ambulanţă.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Trei persoane din autorismul Mazda, două în vârstă de 16 ani şi şoferul, au fost rănite. De asemenea, au fost răniţi şi cei doi bărbaţi aflaţi pe trotuar.

Victimele au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor unităţii medicale, unul dintre tinerii de 16 ani a decedat la unitatea medicală, în pofida eforturilor medicilor.

La spital au fost internate patru dintre victimele accidentului, trei dintre răniţi fiind la Secţia de Chirurgie, iar celălalt, la Ortopedie.

Bărbatul care conducea autoturismul Mazda nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii au stabilit că niciunul dintre cei doi şoferi nu consumaseră băuturi alcoolice.

În acest caz a fost deschis un dosar penal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.