Trei bărbaţi au fost implicaţi în scandalul de la Eforie de duminică seară, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, care au precizat că aceştia au fost transportaţi la spital, dar au părăsit unitatea medicală înainte de a fi examinaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Din cercetările efectuate până în prezent, rezulă că trei bărbaţi s-ar fi agresat fizic reciproc, pe fondul unui conflict spontan, pe aleea Belona din oraşul Eforie. Aceştia au fost transportaţi la spital, dar au părăsit unitatea medicală înainte de a fi examinaţi. Până în momentul de faţă, nicio persoană nu a dorit să depună plângere”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.
Ei au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Poliţiştii au fost sesizaţi, duminică, în jurul orei 18.30, că pe plaja din Eforie ar fi avut loc o agresiune. Ei s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că acest conflict ar fi fost implicate mai multe persoane, pe fondul unui conflict spontan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.