Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce au comis o agresiune în faţa unui magazin alimentar din judeţul Constanţa. Victimele lor au fost doi bărbaţi şi o femeie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe. 
”Astfel, la data de 25 septembrie, în jurul orei 20.00, ar fi agresat fizic (cu obiecte contondente şi un obiect tăietor-înţepător) doi bărbaţi şi o femeie, în faţa unui magazin alimentar din satul Şipote.
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
La data de 26 septembrie, poliţiştii au pus în aplicare trei mandate de aducere pe numele persoanelor bănuite de comiterea faptelor, în vederea continuării cercetărilor”, au transmis poliţiştii. 
După emiterea mandatelor de reţinere cei trei bărbaţi au fost duşi în arestul IPJ Constanţa. 
Ei au fost prezentaţi apoi instanţei, care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.