Un cetăţean român cu domiciliul în SUA a fostb arestat pentru trafic de droguri în cazul fetiţei de 3 ani care a ajuns la spital în Constanţa având substanţe interzise în organism. Bărbatul a livrat la deschiderea unui salon cosmetic jeleuri cu THC (Tetrahidrocannabinol), iar copilul a mâncat din ele. Anchetatorii au găsit mai multe droguri la domiciliul bărbatului, acestea urmând să fie distribuite la Neversea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: La data de 07.07.2024, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”La data de 6 iulie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.-S.T. Constanţa, au documentat activitatea infracţională a unei persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc. Astfel, la data de 6 iulie 2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa,  Biroului de Combatere a Traficului de Droguri Constanţa au dispus reţinerea unui bărbat (cetăţean român cu domiciliul în SUA), cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc”, a transmis, duminică, IGPR.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Sursa citată a rpecizat că, în perioada 29 iunie – 6 iulie 2024, acesta ar fi deţinut şi oferit droguri de risc sub forma unor jeleuri conţinând THC (Tetrahidrocannabinol).

”Astfel, la data de 29 iunie 2024, pe parcursul unui eveniment privat, organizat în urma deschiderii unui salon cosmetic, la care au participat mai multe persoane, adulţi şi minori, cercetatul ar fi deţinut drogul de risc sub formă de bomboană gelatinoasă, un astfel de jeleu fiind consumat de către o minoră în vârstă de 3 ani, care ulterior a necesitat internarea şi investigaţii medicale complexe, ca urmare a ingerării produsului cu conţinut de THC”,a  mai transmis sursa citată.

Pe durata anchetei au fost indisponibilizate alte asemenea produse ce conţin drogul de risc.

”În urma percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa cercetatului a fost identificată şi ridicată o cantitate de canabis, precum şi alte mijloace de probă. Totodată, din investigaţii a rezultat că drogul de risc urma să fie comercializat pe parcursul unui festival de muzică ce se desfăşoară în municipiul Constanţa”, a mai transmis Poliţia.

Urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa, cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.