Bărbatul în vârstă de 27 de ani, care marţi, a provocat un accident rutier în oraşul constănţean Ovidiu, iar apoi a refuzat să îi fie recoltate probe de sânge, după ce aparatul etilotest indicase o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, încercând să fugă din spital, este cercetat sub control judiciar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că bărbatul de 27 de ani care a provocat accidentul rutier în Ovidiu, iar apoi a refuzat să îi fie recoltate probe de sânge, este cercetat sub control judiciar, pentru 60 de zile, pentru comiterea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. 
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
“În data de 9 februarie, a condus un autoturism pe DN2A în oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa, şi după ce a fost implicat într-un accident rutier a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii îmbibaţiei alcoolice din sânge”, a transmis Parchetul Judecătoriei Constanţa. 
 
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, marţi, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia DN 2A cu strada Teiului din oraşul Ovidiu. 
 
“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, primul condus de un bărbat, de 27 de ani, iar cel de-al doilea, de o femeie, de 34 de ani. În urma coliziunii, primul autoturism a părăsit partea carosabilă către dreapta, acroşând un stâlp, care a căzut pe un alt autoturism, condus de un bărbat, de 49 de ani”, a transmis IPJ Constanţa.
 
Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale şi pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, dar acolo a devenit recalcitrant, nu s-a supus indicaţiilor poliţiştilor şi a încercat să fugă, fiind încătuşat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.