Aproape 500 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în cea de-a cincea zi a Festivalului "Beach, Please!", au anunţat reprezentanţii Grupării Mobile de Jandarmi ”Tomis” Constanţa. Ei au precizat că şapte persoane care doreau să intre la evenimentul muzical au fost găsite cu droguri asupra lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Grupării Mobile de Jandarmi ”Tomis” Constanţa au anunţat, luni, că cea de-a cincea zi de desfăşurare a festivalului "Beach, Please!" a fost una fără evenimente negative.
”Principalul obiectiv al forţelor de ordine a fost prevenirea incidentelor şi verificarea condiţiilor de siguranţă. Măsurile proactive şi dispozitivul preventiv, integrat de ordine publică din zona festivalului au urmărit verificarea respectării regulilor de comportament, realizarea în siguranţă a accesului, precum şi gestionarea rapidă a oricăror evenimente. Astfel, obiectivul de prevenire a fost atins şi nu au fost înregistrate incidente de ordine publică”, au anunţat jandarmii. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Ei au mai adăugat că jandarmii, poliţiştii şi pompierii constănţeni au aplicat 60 de sancţiuni contravenţionale (33 amenzi în valoare totală de 11.615 lei şi 27 avertismente).
Dintre acestea, 44 sancţiuni au fost acordate la regimul rutier şi au constat în 15 avertismente şi 29 amenzi în valoare de 5.115 lei.
De asemenea, cinci sancţiuni au fost date pentru fapte de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi au constatat în două avertismente şi trei amenzi în valoare de 1.500 lei.
”În ceea ce priveşte prevenirea şi combaterea consumului ilicit de droguri, prin măsurile active de verificare, au fost oprite din a participa la festival şapte persoane, identificate având asupra lor substanţe interzise la deţinere”, a mai precizat sursa citată. 
Totodată, echipajele de prim- ajutor au acordat asistenţă medicală participanţilor la festival. Astfel, 78 de persoane au suferit diverse traumatisme, iar aproape 400 au acuzat afecţiuni medicale diverse, printre care lipotimie, stări febrile, cefalee. Trei dintre acestea au avut nevoie de investigaţii suplimentare şi au fost duse la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.