Poliţiştii din Constanţa au făcut 16 percheziţii la persoane bănuite că au furat combustibil din trenuri dar şi şase tone de motorină dintr-un depozit aflat în incinta unui aeroport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat, joi, că poliţiştii au făcut 16 percheziţii domiciliare, în judeţul Constanţa, la locuinţele a zece persoane fizice şi două persoane juridice, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
”Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada martie - iunie, persoanele bănuite de comiterea faptei ar fi sustras diferite cantităţi de combustibil din trenurile care tranzitau sau se aflau în staţionare în staţiile Cap Midia, Dorobanţu şi Mircea Vodă. De asemenea, acestea ar fi sustras aproximativ 6.000 de litri de motorină dintr-un depozit situat în incinta unui aeroport pentru zboruri comerciale. Prejudiciul total este de peste 118.000 de lei”, au anunţat poliţiştii.
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
În urma efectuării percheziţiilor, au fost descoperiţi şi ridicaţi 3.600 de litri de motorină, 14 telefoane mobile, 55 de bare din fier folosite în construcţii, trei seturi de plăcuţe cu numere de înmatriculare, şase tone de piatră folosită în construcţii şi 55 de bidoane goale.
Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru aceste fapte.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.