Un bărbat de 55 de ani, care mergea pe bicicletă, a fost accidentat mortal, luni seară, de o maşină, pe o trecere de pietoni aflată într-o intersecţie cu semafor din Cluj-Napoca. Şoferul autoturismului, care nu a respectat culoarea roşie a semaforului, a fost transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc luni seară, pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Din cercetările preliminare a rezultat că un bărbat de 64 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care conducea un autoturism dinspre Piaţa Gării înspre centru, în intersecţia semaforizată nu ar fi respectat culoarea roşie a semaforului, intrând în coliziune cu un bărbat de 55 de ani, din acelaşi municipiu, aflat pe bicicletă, în traversarea părţii carosabile pe trecerea pentru pietoni, intrând în coliziune cu acesta”, a transmis IPJ Cluj.
    
Echipajul medical sosit la locul accidentului a făcut manevre de resuscitare, însă bărbatul de 55 de ani a decedat.
 
În urma evenimentului, bărbatul de 64 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.
 
Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.
 
În cauză se fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corpală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.