Două TIR-uri s-au ciocnit, joi seară, pe DN 7, Valea Oltului, în zona localităţii Câineni, traficul fiind complet blocat pe ambele sensuri, la nici o oră după reluare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, la kilometrul 237, în zona localităţii Câineni, judeţul Vâlcea, a avut loc o coliziune între două autotrenuri, în urma căreia nu au fost înregistrate victime, însă traficul rutier este oprit pe ambele sensuri”, anunţăm Centrul Ingotrafic.

Se estimează reluarea normală a circulaţiei după ora 22:00.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Zeci de vehicule aşteaptă, zilnic, redeschiderea traficului pe DN 7, în zona unde se fac lucrări. Maşini, camioane şi TIR-uri aşteaptă în parcările din zonă, iar la ora 20.00, când circulaţia se reia, este foarte mare aglomeraţie în zonă.

Traficul a fst redeschis doar la ora 20.00 şi se va închide, vineri, la ora 6.00.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.