Mobilizare a pompierilor şi scafandrilor, după ce un tânăr care se afla la scăldat în râul Timiş, în municipiul Lugoj, s-ar fi înecat. La faţa locului au fost mobilizaţi 19 pompieri, 8 bărci şi scafandri. Băiatul în vârstă de 15 ani a fost găsit, fiind declarat decedat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE - Trupul tânărului care a intrat în apele râului Timiş, la scăldat, a fost găsit de echipajele de salvare, fiind declarat decesul.
 
Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Din nefericire, nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat”, a transmis ISU Timiş.
 
Potrivit poliţiştilor, acesta avea 15 ani şi s-a dus la scăldat cu prietenii.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Astăzi, 20 iunie, în jurul orei 11:40, pompierii timişeni au fost alertaţi cu privire la o persoană posibil înecată în râul Timiş, pe raza municipiului Lugoj. Au fost alertate toate subunităţile de intervenţie ale inspectoratului şi la faţa locului intervin în misiunea de căutare-salvare 19 pompieri cu 8 bărci, precum şi echipajul de scafandri, şi un echipaj SMURD”, a transmis ISU Timiş.
 
Din primele informaţii, de parcă este este vorba despre un tânăr care se afla cu pritetenii la scăldat în râul Timiş, iar la un moment dat nu a mai  ieşit din apă.
 
Având în vedere perioada de temperaturi ridicate din aceste zile, pompierii recomandă unele măsuri pentru a evita pericolul de înec: nu intraţi în apă după ce aţi consumat alcool; nu intraţi în apă pe timp de noapte; nu intraţi în apa rece după expunere la soare; nu săriţi în apă de pe platforme, poduri sau alte construcţii;
nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi în apă sau în împrejurimi; scăldaţi-vă doar în locurile special amenajate în acest sens; nu vă scăldaţi în râuri, lacuri, canale de irigaţii ale râurilor, sau alte cursuri de apă unde malurile sunt abrupte, curenţii sunt foarte puternici, albiile nămoloase sau pline cu plante, pietre, crengi şi trunchiuri de copaci.
 
Judeţul Timiş se află sub avertizare cod portocaliu de caniculă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.