Un poliţist din Băile Herculane, judeţul Caraş-Severin, s-a împuşcat accidental, miercuri, cu arma din dotare, în zona piciorului. El a fost preluat de o ambulanţă şi dus de urgenţă la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 13.00, un poliţist de Poliţia Staţiunii Băile Herculane, aflat în timpul serviciului, în sediul poliţiei, s-a împuşcat accidental cu armamentul din dotare, fiind rănit în zona piciorului”,  a transmis IPJ Caraş-Severin.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Poliţistul este conştient şi a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi transportat de urgenţă la spital. 
 
La nivelul IPJ Caraş-Severin, a fost dispusî o anchetă în acest caz.
 
”Conducerea inspectoratului a dispus ca o echipă complexă din cadrul inspectoratului să se deplaseze la sediul poliţiei, pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în funcţie de rezultatul verificărilor urmând a fi dispuse măsurile care se impun”, a mai precizat IPJ Caraş-Severin.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.