Trei tineri au fost arestaţi pentru tentativă de omor, fiind acuzaţi că au lovit un cunoscut în cap cu bâte, pe o stradă din Caransebeş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 24 iunie, 3 tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 29 de ani, din Caransebeş, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, de Tribunalul Caraş-Severin, pentru tentativă la infracţiunea de omor”, anunţă, luni seară, IPJ Caraş-Severin.

Sursa citată a precizat că cei în cauză sunt bănuiţi că vineri, 21 iunie, în jurul orei 13.00, în timp ce se aflau pe strada George Buitu, din Caransebeş, l-ar fi agresat fizic pe un cunoscut în vârstă de 29 de ani.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Bărbatul a fost lovit în cap cu bâte.

”În urma agresiunii, acesta a fost transportat la spital, unde a rămas internat, stabilindu-se că leziunile provocate prin agresiune i-au pus în primejdie viaţa. Cei 3 tineri bănuiţi de comiterea faptei au fost identificaţi de poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi Poliţia Municipiului Caransebeş şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore în cursul zilei de ieri”, a mai transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate în acest caz de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.