Un tânăr de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru mai multe infracţiuni. Acesta se afla la volanul unei maşini cu număr fals de înmatriculare, după ce a consumat alcool şi nu avea nici permis auto. În încercarea de a scăpa de poliţişti el a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu autoturismul în râul Cerna.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Azi-noapte, la ora 04.27, o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist de la Poliţia Staţiunii Băile Herculane şi un jandarm a observat un autoturism care circula pe strada Trandafirilor, în zona Parcului Domogled, iar în momentul în care poliţiştul a efectuat semnalul regulamentar de oprire, acesta şi-a continuat deplasarea.
Imediat, patrula de ordine publică a pornit în urmărirea autoturismului în care se aflau 2 bărbaţi, iar în timpul deplasării l-au somat în continuare pe conducătorul auto să oprească autoturismul şi au luat legătura cu poliţiştii din Mehedinţi, pentru a-l opri la intrarea în judeţ”, a transmis IPJ Caraş-Severin. 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
 
Potrivit sursei citate, la ieşirea din Staţiunea Băile Herculane către Baia de Aramă, într-o curbă, conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, plonjând cu autoturismului în albia râului Cerna.
 
”Imediat patrula de ordine publică a apelat SNUAU 112 şi a solicitat sprijinul pompierilor şi al unui echipaj medical. Cei doi ocupanţi ai autoturismului au fost scoşi din maşină de pompieri şi preluaţi de echipajul medical, fiind răniţi uşor”, a precizat IPJ Caraş-Severin. 
 
Poliţiştii au stabilit că bărbatul de 22 de ani, din judeţul Mehedinţi, care conducea autoturismul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi avea o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
 
De asemenea, autoturismul nu era înmatriculat în circulaţie şi avea montate alte plăcuţe cu numere de înmatriculare. 
 
Conform poliţiştilot, cei doi bărbaţi, de 22 şi 36 de ani, ambii din judeţul Mehedinţi, au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, iar cel de 22 de ani nu a rămas internat. 
 
”Cercetările sunt continuate în acest caz pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş. Bărbatul de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore”, a transmis IPJ Caraş-Severin.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.