Un tânăr de 30 de ani, din Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a modificat urmele unui accident rutier în care a fost implicat fratele său. În urma accidentului, trei persoane au fost rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţişti de la Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, a unui bărbat de 30 de ani, din Caransebeş, bănuit că în noaptea de 19 spre 20 iunie, în jurul orei 00.40, ar fi mutat de la locul producerii unui accident rutier, un autoturism implicat în accidentul produs pe strada Nicolae Bălcescu, la intersecţia cu strada Dacilor, fără acordul poliţiştilor. În urma accidentului 3 persoane au fost rănite uşor. Din cercetările efectuate s-a stabilit că după producerea accidentului în care au fost implicate 2 autoturisme, unul condus de un bărbat de 68 de ani şi cel de-al doilea de un bărbat de 31 de ani, autoturismul condus de bărbatul de 31 de ani a fost mutat de la locul evenimentului, de fratele conducătorului auto sosit la faţa locului”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

În urma verificărilor poliţiştii au stabilit că autoturismul nu figura înmatriculat în circulaţie. De asemenea, în urma accidentului, conducătorul auto de 31 de ani şi alţi doi pasageri din aceeaşi maşină, în vârstă de 18 ani, au fost răniţi uşor şi transportaţi la spital.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Bărbatul bănuit de săvârşirea infracţiunilor de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat în circulaţie a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului, în cursul zilei de astăzi urmând a fi prezentat procurorului de caz, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş, pentru dispunerea de măsuri legale”, a mai precizat IPJ Caraş-Severin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.