Poliţiştii au emis ordin de protecţie pe numele unui bărbat de 45 de ani şi i-au montat un dispozitiv de monitorizare electronică, după ce şi-a bătut soţia de două ori în aceeaşi zi, apoi a luat-o la bătaie şi pe mama acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Poliţişti de la Poliţia Municipiului Caransebeş au fost sesizaţi despre faptul că o femeie a fost agresată fizic în locuinţă, de soţul acesteia. Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit că ieri, în jurul orei 22.00, bărbatul, de 45 de ani, ar fi lovit-o cu pumnii pe soţia sa, în vârstă de 37 de ani, care ar fi fugit la locuinţa mamei sale, unde ar fi urmărit-o şi ar fi agresat-o fizic din nou, atât pe aceasta cât şi pe mama soţiei”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Poliţiştii au constatat că există risc iminent şi au emis un ordin de protecţie provizoriu prin care s-a dispus montarea unui dispozitiv de monitorizare electronică a bărbatului de 45 de ani.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Cercetările sunt continuate în acest caz sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş, pentru violenţă în familie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.