Cadavrul unui bărbat de 62 de ani, din judeţul Iaşi, ars în totalitate, a fost găsit într-o clădire abandonată de lângă Năvodari. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 22.10, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Năvodari au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o clădire abandonată ar fi fost găsit rămăşiţele unui bărbat. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un cadavru ars în totalitate”, a transmis, marţi, IPJ Constanţa.

Sursa citată a precizat că, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că este vorba de un bărbat de 62 de, ani, din judeţul Iaşi.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a mai transmis Poliţia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.