Trei persoane sunt cercetate pentru că ar fi agresat un bărbat şi i-ar fi sustras altuia 60.000 de lei. Incidentul a avut loc în luna ianuarie, în Sectorul 2 al Capitalei, sub pretextul achiziţionării unui autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”La data de 13 august 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Grupuri Infracţionale Violente au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în judeţul Călăraşi, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, la data de 15 ianuarie 2024, mai multe persoane, sub pretextul achiziţionării unui autoturism, ar fi chemat doi bărbaţi într-un imobil din Sectorul 2, moment în care ar fi agresat fizic şi ar fi ameninţat cu un obiect tăietor-înţepător pe unul dintre aceştia, iar pe al doilea, un bărbat în vârstă de 39 de ani, l-ar fi agresat fizic, deposedându-l de suma de 60.000 de lei.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”În urma verificărilor efectuate au fost identificaţi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 şi 32 de ani, bănuiţi de comiterea faptei. Astfel, în vederea administrării materialului probator,  la data de 13 august a.c., a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, fiind identificat şi ridicat un pistol neletal”, a mai transmis sursa citată.

Ulterior, unul dintre bărbaţii în vârstă de 31 de ani a fost depistat şi condus la audieri.

”În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 14 august a.c., faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Cu privire la ceilalţi doi bănuiţi, precizăm faptul că unul dintre ei, în vârstă de 32 de ani, este arestat preventiv în altă cauză, iar cel de-al doilea, în vârstă de 31 de ani, a fost trimis, anterior, în judecată, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea acestei infracţiuni”, a precizat Poliţia Capitalei.

De asemenea, în cursul zilei de joi, faţă de bărbatul care a fost reţinut la data de 14 august şi faţă de bărbatul care este arestat preventiv în altă cauză procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.     

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.