Doi bărbaţi din Bucureşti sunt cercetaţi, după ce ar fi defrişat ilegal 50 de arbori uscaţi din zona retrocedată a Parcului IOR. Unul dintre ei susţine că pompierii ar fi tăiat 42 dintre arbori, la ultimul incendiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie Locală a Municipiului Bucureşti şi poliţiştii Secţiei 12 cercetează pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere doi bărbaţi acuzaţi că au defrişat 50 de arbori uscaţi şi arşi din zona retrocedată a parcului IOR”, anunţă, vineri, Primăria Bucureşti.

Sursa citată a precizat că unul dintre bărbaţi a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 800 de lei conform HCGMB 304/2009 pentru că ar fi defrişat opt arbori, conform declaraţiilor sale.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Celălalt este aşteptat la Direcţia de Control a Poliţiei Locale pentru prezentarea dovezilor pentru 42 de arbori. Conform declaraţiilor acestuia, ISU ar fi defrişat arbori la ultimul incendiu”, a mai transmis sursa citată.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.