Pompierii din Bucureşti intervin, marţi seară, în mai multe zone din oraş, după ce au fost semnalaţi copaci căzuţi. Nu au fost anunţate victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Ca urmare a fenomenelor meteo, pe durata codului portocaliu, până la ora 23:30, pompierii ISU B-IF au gestionat 79 de intervenţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov, după cum urmează:

  • 67 de copaci căzuţi;
  • 2 inundaţii;
  • 7 pericole de cădere (schelă, elemente de constructie, antena, etc.);
  • 3 incendii la cabluri electrice”, anunţă ISU-Bucureşti Ilfov.

Sursa citată a precizat că două persoane au fost rănite. O persoană a acuzat durere de umăr, după ce a fost lovită de o creangă în cădere, a doua persoană se afla într-o maşină peste care a căzut un copac - speriată, fără a fi transportată la spital. Au fost avariate în total 38 de autoturisme şi o motocicletă.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

UPDATE: Potrivit BoardingPass, site specializat în ştiri din aviaţie, diin cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile din zona Bucureştiului şi în zona central-estică a ţării, marţi seară, mai multe avioane au avut o rută mai lungă spre aeroportul "Henri Coandă" (Otopeni).

De asemenea, unele au aşteptat în aer circa 10-15 minute, iar din aceste motive majoritatea decolărilor de la Bucureşti din această seară au întârzieri.

Potrivit sursei citate, deocamdată niciun avion nu a fost redirecţionat pentru a ateriza pe alt aeroport din regiune şi, cu excepţia întârzierilor, traficul aerian se desfăşoară în condiţii aproape normale.

UPDATE: Pompierii din Capitală continuă să primească solicitări pentru a interveni în urma furturnii. 

Mai mulţi copaci au căzut pe stradă şi pe maşini, dar nu s-au anunţat victime. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ISU Bucureşti-Ilfov anunţă, marţi seară, mai multe intervenţii în derulare, din cauza furtunii.

Nu s-au înregistrat victime, dar mai mulţi copaci au fost doborâţi.

Mai multe judeţe, inclusiv Capitala, se află de marţi până miercuri dimineaţă, sub avertizare cod galben de instabilitate atmosferică, în acelaşi interval, mai mult de jumătate de ţară aflându-se sub cod portocaliu de vijelii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.