Un tânăr de 22 de ani, cetăţean străin, a fost prins de jandarmi în timp ce făcea gesturi obscene în apropierea unui loc de joacă pentru copii, într-un parc din Sectorul 6 din Bucureşti. El a încercat să fugă, dar a fost imobilizat şi predat poliţiştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, luni, că jandarmii au obsevat, duminică, în jurul orei 11:45, într-un parc din Sectorul 6 al Capitalei, un bărbat care făcea gesturi obscene, lângă un loc de joacă pentru copii.

”Acesta a încercat să fugă, dar a fost imobilizat şi încătuşat de jandarmi. În urma procedurii de identificare, s-a stabilit faptul că bărbatul, în vârstă de 22 de ani, este cetăţean străin, iar pentru fapta sa au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală, după care a fost predat poliţiştilor, pentru continuarea cercetărilor”, a precizat sursa citată.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Jandarmii au menţionat că, în astfel de situaţii, cetăţenii nu trebuie să rămână nepăsători, ci să solicite urgent sprijinul autorităţilor, prin apel la 112.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.