Bărbatul care a provocat patru accidente rutiere, unul soldat cu rănirea unei persoane, în Sectorul 4 al Capitalei a fost internat în Spitalul ”Alexandru Obregia", întrucât manifesta un comportament deviant. El era băut la momentul producerii avenimentelor rutiere, are permisul de conducere retras din motive medicale şi furase maşina cu care a provocat accidentele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 ”Urmare activităţilor desfăşurate de către poliţiştii Brigăzii Rutiere, bărbatul în vârstă de 49 de ani, după ce a fost externat din cadrul UPU Bagdasar-Arseni, a fost condus la camera de gardă a Spitalului Clinic de Psihiatrie "Profesor Doctor Alexandru Obregia", în vederea examinării, întrucât manifesta un comportament deviant”, a transmis, vineri seară, Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în urma consultului de specialitate, medicul de gardă a decis internarea nevoluntară a acestuia.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, faptă prev. şi ped. de art. 196 Cod Penal, conducerea unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost retras, faptă prev. şi ped. de art. 335 alin. 2 Cod Penal, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, faptă prev. şi ped. de art. 336 alin. 1 Cod Penal, furt calificat, faptă prev. şi ped. de art. 228 alin. 1 - art. 229 alin. 1 lit. d Cod Penal, precum şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, faptă prev. şi ped. de art. 371 alin. 2 Cod Penal”, a mai transmis sursa citată.

Bărbatul a provocat, vineri, în intervalul orar 13:14-13:18, patru accidente rutiere ăn Sectorul 4, o persoană fiind rănită.

Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.