Un bărbat de 33 de ani care era transportat, marţi seară, cu ambulanţa la Spitalul Clinic de Psihiatrie ”Profesor Doctor Alexandru Obregia” din Bucureşti a devenit agitat, a lovit personalul autospecialei şi s-a aruncat în Dâmboviţa. Trei poliţişti au intrat în apă şi l-au scos, ulterior fiind deschis un dosar de cercetare penală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 2 iulie, în jurul orei 20.40, poliţiştii Secţiei 14 au fost direcţionaţi de către dispeceratul Poliţiei Capitalei, pe Splaiul Independenţei - Zona Asmita Gardens, pentru a interveni în depistarea unui bărbat, în vârstă de 33 de ani. În fapt, cel în cauză, în timp ce era transportat cu Ambulanţa, de la Spitalul Elias, către Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”, ar fi devenit recalcitrant si necooperant”, a transmis, marţi seară, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a rpecizat că, ulterior, şoferul a oprit autospeciala pentru a-i acorda ajutor colegului său, moment în care bărbatul ar fi lovit cu mâna în piept ambulanţierul şi ar fi sărit din Ambulanţă, după care s-a aruncat în Râul Dâmboviţa.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Imediat, un poliţist din cadrul Secţiei 14, împreună cu alţi doi poliţişti din cadrul Secţiei 11 Poliţie, sosiţi în sprijin, au intrat în apă şi l-au imobilizat pe bărbat. Acesta a fost transportat la destinaţie, în siguranţă”, a mai precizat sursa citată.

A fost întocmit dosar penal, din oficiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.