O tânără a murit, sâmbătă seară, după ce motocicleta pe care circula, ca pasager, s-a izbit frontal de un autoturism, pe un drum judeţean din Bistriţa-Năsăud. Iniţial, femeia a fost resuscitată, intubată şi preluată de o ambulanţă, însă în drum spre spital a intrat din nou în stop cardio-respirator, nemaiputând fi resuscitată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc sâmbătă seară, pe drumul judeţean 171 din Bistriţa Năsăud, în comuna Căianu Mic, unde o motocicletă s-a izbit violent de un autoturism.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
În urma impactului, motociclistul, un tânăr de 23 de ani, a fost rănit, suferind o fractură deschisă la un braţ. 
 
Pasagera aflată alături de el a fost găsită în stop cardiac de către echipajele medicale.
 
Tânăra a fost resuscitată, intubată şi preluată de o ambulanţă, însă în drum spre Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Cluj-Napoca a intrat din nou în stop cardio-respirator, iar de data aceasta manevrele de resuscitare nu au mai dat rezultat.
 
Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cazul motociclistului nu a putut fi făcută testarea pentru alcool în aerul expirat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.