O icoană a Maicii Domnului a fost găsită aproape intactă de către pompierii care au intervenit să stingă un incendiu care a distrus o casă din judeţul Bistriţa-Năsăud. Salvatorii spun că icoana se afla într-o zonă în care focul a distrus totul în jur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Incendiul a avut loc vineri, în localitatea Lechinţa din judeţul Bistriţa-Năsăud. O casă a ars, iar flacăra deschisă a distrus mare parte din imobil. Printre ruine, salvatorii au găsit o icoană aproape intactă.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”În urma unui incendiu violent, cu flacără deschisă, ce a izbucnit ieri în localitatea Lechinţa, pompierii au găsit o icoană a Maicii Domnului, care a rămas aproape intactă, chiar dacă a fost găsită în zona focarelor. Nu este prima dată când pompierii bistriţeni se găsesc în astfel de situaţii. E ca şi cum, printre flăcări, un semn divin ne-a amintit că speranţa unui nou început nu arde niciodată”, au arătat reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.