Bărbatul în vârstă de 37 de ani care s-a împuşcat în cap, vinerea trecută, într-un poligon de trageri din Timişoara, a murit, joi dimineaţă, la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Bărbatul se afla în comă de gradul 4, după ce vinerea trecută s-a împuşcat în cap, în timp ce se afla într-un poligon de trageri din Timişoara.
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Bărbatul, care lucra ca agent de pază la o firmă din Timişoara, era în depresie după decesul tatălui. Vineri s-a dus la un poligon de trageri din Timişoara, a tras două focuri spre ţintă, apoi şi-a tras un glonţ în cap. 
 
Administratorul poligonului a fost cel care a sunat la numărul de urgenţă 112, iar acolo au ajuns imediat echipaje ale ambulanţei care i-au acordat bărbatului primul ajutor, apoi l-au transportat la Spitalul Judeţean Timişoara.
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili toate împrajurările în care s-a produs tragedia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.